mobile-menu
новини

Вагітність та пологи під час війни. Особистий досвід

Щоб проаналізувати потреби вагітних та породіль за час війни, кампанія «Разом - за безпечні пологи!» та проєкт «Пологи в умовах війни» збирають історії жінок, які є вагітними або вже народили за час повномасштабного вторгнення росії в Україну. 
Жінок запрошують заповнити коротку анкету за посиланням: https://bit.ly/3xmv44u

На жаль, з часу війни, у багатьох містах, де ведуться активні бойові дії, жінкам вже довелося народжувати в екстремальних умовах.

«За допомогою цього опитувальника, ми прагнемо дізнатися, із якими проблемами зіштовхуються майбутні матері, а також через що довелося пройти жінкам, які вже народили». - Кажуть автор(к)и анкети. 

Цей досвід допоможе зрозуміти та проаналізувати, якої саме інформації бракує вагітним жінкам та породіллям, а експерт(к)ам - підготувати доступні інформаційні матеріали про процес пологів поза медзакладом для майбутніх матерів та тих, хто може опинитися поруч під час пологів. 

«Разом із кожною з вас ми допоможемо підготуватися до пологів в умовах війни майбутнім матерям і тим, хто може опинитися поруч із породіллями та прийняти пологи». 

Проєкт «Пологи в умовах війни» започаткували громадські активістки та акушерки-гінекологині, які наразі готують інформаційні відео та текстові матеріали про пологи поза медичним закладом.

Поділитись у Facebook: