mobile-menu
новини

ALYOSHA розповіла про свої пологи та підтримала молодих матусь

Новою амбасадоркою кампанії «Разом — за безпечні пологи!» стала співачка, авторка і композиторка ALYOSHA. Мама трьох дітей розповіла про свій досвід пологів, а також висловила підтримку молодим матусям, яким особливо важко зараз, під час війни. 

ALYOSHA пригадала свою першу вагітність, яка не була спокійною: 

«Упродовж перших місяців я навіть до кінця не розуміла, чи з’явиться дитя на світ. Це був дуже важкий період для нашої родини. Після УЗД лікарі/-ки радили перервати вагітність. Проте я категорично відмовилася, і зробила додаткові аналізи у різних клініках. На щастя, усе закінчилося добре. Наш старший син Роман росте здоровою і щасливою людиною».

Співачка звернулася до майбутніх батьків: «Якщо у вас сталася подібна ситуація, обов’язково шукайте правду в різних клініках, у різних спеціалістів/-ок. Адже це ваша дитина». 
При плануванні пологів для жінки особливо важлива підтримка. Тож багато українських жінок обирають партнерські пологи. Альона Тополя (справжнє ім'я співачки) позитивно ставиться до партнерських пологів, хоча її чоловік, відомий співак і фронтмен гурту «Антитіла» Тарас Тополя, був присутній не на всіх пологах.

«Лише другі пологи в нас були партнерськими — і то випадково. Річ у тім, що мої пологи були стрімкими. Так склалося, що Тарас якраз мав мені щось привезти у пологову залу, а коли зайшов, у мене якраз почалися перейми. Тож я його просто схопила за руку — тримала так міцно, що він залишився до кінця. Очікуючи на третю дитину, ми планували партнерські пологи, але те ж саме — вони були стрімкими, і Тарас трохи не встиг. Проте він залетів у палату на останніх секундах, коли потрібно було перерізати пуповину. Це він і зробив».

Як мама, Альона Тополя розуміє, наскільки складно зараз вагітним та молодим матерям впоратися з усіма викликами, пов'язаними з повномасштабним вторгненням Росії на територію України. Тож співачка впевнена: підтримка оточення, рідних та близьких особливо важлива для жінок під час війни.

«Наші молоді матусі — сильні і мужні! Це інстинкт, дарований Творцем — тобто Любов’ю! Любов здатна творити неможливе! Я точно знаю, сила нашого спільного українського духу є такою бажаною здобиччю для «рашиків». Але наша сила — у нашому свідомому виборі та позиції. Цього вкрасти неможливо! Ми — одне! І маленькі українці й україночки — це нове покоління, відродження українського скарбу! От побачите, як зацвіте! Ті батьки, хто відчули ціну любові, ніколи не дадуть здешевити любов. А діти України будуть це бачити та відчувати!»

ALYOSHA також розповіла, що її надихає у ці важкі часи: 

«Надихає любов, надихає український народ, що є по всьому світу, який підіймається з усіх куточків і відправляє допомогу армії, у такий спосіб показуючи приклад усьому світові».  

Поділитись у Facebook: